Liga 1

Copos şi Răzvan trag linie sub 2011 şi au o concluzie şoc: "«Vamă» ne-a nenorocit!"

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul şi antrenorul Rapidului lansează la final de an atacuri în serie la adresa preşedintelui demisionar.

"Dinu Gheorghe e vinovat de toate nereuşitele din tur ale Rapidului", susţine Răzvan Lucescu. Acesta pare că a uitat de prietenia cu ex-preşedintele din Grant, omul care l-a adus la club în ambele mandate în alb-vişiniu, precum şi la FC Braşov. Iar George Copos se declară şi el de aceeaşi parte a baricadei cu Lucescu jr.

"M-a sedus şi m-a abandonat!"
Antrenorul Rapidului îi pune în cîrcă lui "Vamă" transferurile din vară care nu au confirmat, dar şi o parte de vină la parcursul slab în grupele Europa League. "În primul rînd, transferurile le-au făcut Copos şi Dinu Gheorghe, aşa că eu nu mă simt vizat de acele declaraţii ale patronului, cum că s-ar fi făcut greşeli mari în vară. Apoi, nu mi-a căzut bine deloc plecarea lui Dinu, mai ales că el m-a convins să revin la Rapid. Faptul că a demisionat chiar înainte de meciul cu Legia a reprezentat una dintre cauzele care au dus la eşecul în grupele Europa League. Tensiunea apărută la nivelul conducerii s-a transferat în rîndul jucătorilor. M-a mai deranjat la Dinu faptul că mi-a ascuns că el era certat de mai mult timp cu Copos", a declarat Răzvan într-un interviu acordat EVZ.

"Răzvan n-are nici o vină"
Chiar dacă s-a ferit să pronunţe numele lui "Vamă", Copos aruncă şi el cu pietre în direcţia fostului său angajat: "Nu pot eu să vă dau din casă, însă vă spun doar atît: pentru acele greşeli din vară la care am făcut referire, Răzvan nu are nici o vină".

Din informaţiile Gazetei, doar patru dintre cele nouă achiziţii ale verii la Rapid s-au făcut la insistenţele lui Dinu Gheorghe: Teixeira, Oros, Burcă şi Gîngioveanu. De asemenea, tot "Vamă" a avut un rol decisiv şi în prelungirea acordului lui Glauber. Fostul oficial rapidist n-a putut fi contactat ieri pînă la închiderea ediţiei pentru a-şi spune punctul de vedere.

490.000 de euro e suma exactă pe care Răzvan susţine că Rapid a cheltuit-o cu achiziţiile din vară

"Sînt dator faţă de domnul Copos, de suporteri, de club! Merg pînă la capăt, nu plec!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Am plătit jucătorii din banii mei în 3-4 rînduri pentru a onora nişte promisiuni pe care unii le-au făcut şi eu am fost de faţă. Dar gata, n-o s-o mai fac!" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

"Aş fi vrut un alt comportament şi de la Copos, să nu mai pună presiune pe propriii oameni prin declaraţii de genul «Vînd clubul!». Dar ăsta e el, n-ai ce-i face, nu se mai schimbă" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.