Campionate

UPDATE Henry revine la Arsenal! Francezul a fost împrumutat pentru două luni

Thierry Henry

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 30 decembrie 2011

UPDATE // Henry a acceptat oferta lui Arsenal şi va evolua din nou pentru tunari. Timp de două luni, francezul va fi din nou jucătorul lui Arsenal. Transferul a fost confirmat de Arsene Wenger.

"A fost ideea mea să îl readuc pe Henry la Arsenal şi sînt fericit că totul s-a terminat cu bine. Cred că şi Henry este mulţumit, dar şi suporterii lui Arsenal. Henry a fost de acord să ne ajute în această perioadă în care nu îi vom avea la dispoziţie pe Gervinho şi Chamakh", a declarat Wenger pentru site-ul oficial al echipei.

------------------

Arsenal i-a oferit fostului său atacant, Thierry Henry, un contract pentru două luni, pînă cînd campionatul nord-american de fotbal se va relua, informează Daily Mail, citat de Mediafax.

Henry îi va suplini pe Gervinho şi Marouane Chamakh, care vor evoulua în ianuarie la Cupa Africii pe Naţiuni. Henry are un contract de 4,5 milioane de dolari cu New York Red Bulls, dar s-a antrenat alături de "tunari" în luna noiembrie.  În cazul în care va accepta oferta, el ar putea evolua în şapte partide de Premier League, în meciurile din Cupa Angliei, dar şi în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, contra italienilor de la AC Milan.

Fost căpitan al lui Arsenal, Henry (34 de ani) a înscris 226 de goluri în perioada 1999-2007, fiind cel mai bun marcator din istoria clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.