Liga 1

Steaua, aproape să piardă ultimul jucător cu care a evoluat în grupele Ligii

Articol de Viorel Crăciun, Vlad Pahonţu  —  joi, 29 decembrie 2011

Steaua se află pe punctul de a se despărţi de cel mai vechi jucător din lot, prezent la ultima calificare a echipei în grupele Ligii Campionilor.  Mijlocaşul este dorit de echipa lui Porumboiu şi ar face parte înţelegerea pe care o au cei doi patroni pentru transferul lui Wesley în capitală.

- 15.000 de euro ar fi salariul lui Eric la Vaslui, de 6 ori mai mare decît cel de la Steaua (2.500 de euro/lună)

La doar 19 ani, Bicfalvi a evoluat atît în preliminariile cît şi în grupele Ligii Campionilor din sezonul 2007/2008, ultimul an în care Steaua a mai jucat în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume.

Chiar dacă nu a bifat nici o partidă ca titular, mijlocaşul a fost prezent în 4 meciuri pentru roş-albaştrii conduşi în acea perioadă de antrenorul Marius Lăcătuş.

Jucătorul născut în Carei a ajuns la Steaua în vara lui 2007, de la Jiul Petroşani, în schimbul a 300.000 de euro, după ce l-a impresionat pe Gheorghe Hagi într-un stagiu de pregătire din Austria. În mai puţin de jumătate de an, Bicfalvi a fost împrumutat pentru 12 luni la Gloria Buzău.

- 2 goluri a marcat Bicfalvi în perioada în care a evoluat pentru Steaua, în 53 de partide

Echipa Stelei în meciul cu Slavia Praga (1-1) 27.11.2007

Marcatori: Badea ('12) / Senkerik ('78)

Róbinson Zapata - Ifeanyi Emeghara, Dorin Goian, Mihai Nesu, Ionut Rada - Marius Croitoru (Surdu), Florin Lovin (BICFALVI), Ovidiu Petre - Valentin Badea (Cristocea), Nicolae Dica, Adrian Neaga

Antrenor: Marius Lăcătus

Şi Bănel şi-a luat Adio!

La sfîrşitul lui august, Steaua s-a despărţit şi de ultimul jucător cu care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, Bănel Nicoliţă. Mijlocaşul român s-a  integrat perfect în Franţa şi a dat 3 goluri în 9 meciuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.