Handbal

O lună pe margine! » Adina Meiroşu s-a operat la genunchiul drept

Adina Meiroşu va lipsi cel puţin 30 de zile.

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În ultimul minut al partidei cu Cuba, de la Campionatul Mondial, Adina Meiroşu (26 de ani), interul Oltchimului, s-a lovit genunchi în genunchi cu o adversară. "Am simţit ceva pocnind, după care am văzut că nu mai pot să îndoi genunchiul", a povestit atunci vîlceanca.

A jucat într-un picior meciurile următoare de la Mondiale, trecînd peste toate durerile. În ţară însă a aflat că nu va scăpa de intervenţia chirurgicală. "A trebuit să mă operez pentru că mi se rupsese o parte din cartilagiu, la genunchiul stîng. Era pericol ca bucăţica ruptă să agaţe ligamentul şi să-l secţioneze. Plus că nu puteam juca la infinit cu acele dureri", a spus Adina.

Doctorii i-au spus că peste o lună va putea reveni pe teren. "O să fac recuperare, să lucrez foarte mult cu genunchiul şi aştept să revin cît mai repede. Sper ca în primul meci din Liga Campionilor, de la Ljubljana, din 4 februarie, să fiu pe teren", a subliniat Adina. Ea nu va merge cu Oltchimul în cantonamentul din Turcia, în luna ianuarie, şi nici nu va juca în meciurile de campionat cu Dunărea Brăila, HCM Baia Mare, Cetate Deva, CSM Ploieşti, Neptun Constanţa şi Oţelul Galaţi.

7 operaţii a suferit la ambii genunchi de-a lungul carierei Adina Meiroşu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.