Campionate

Silueta buclucaşă » Imaginea lui John Terry e folosită ilegal într-o campanie antifumat!

Pachetul de ţigări cu silueta lui Terry

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ministerul Sănătăţii indian a lipit bustul blurat al căpitanului de la Chelsea pe pachetele de ţigări. Sloganul? "Fumatul ucide".

Ieri, cînd jurnalul Indian Express a publicat povestea siluetei lui John Terry apărută pe pachetele de ţigări (foto), a aflat şi jucătorul englez că luptă împotriva fumatului în îndepărtata Indie. Totul era ilegal.

Direcţia de publicitate vizuală, ce aparţine guvernului de la New Delhi, a creat campania şi nu parează acuzaţiile. K.S. Dhatwalia, oficial al acestei agenţii, spune: "Noi am trimis proiectul Ministerului Sănătăţii, iar cei de acolo l-au aprobat şi pus în circulaţie".

Ministerul a încercat să dezmintă: "Fotografia nu are nici o legătură cu John Terry. Este doar imaginaţia artistului". Care seamănă însă perfect cu internaţionalul insular.

La Londra, se pregăteşte procesul împotriva indienilor. "Am cerut imediat avocaţilor să demareze procedurile pentru a acţiona în justiţie vinovaţii", a anunţat Keith Cousins, de la Elite Management, agenţia de impresariat care îl reprezintă pe apărătorul în vîrstă de 31 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.