Liga 1

EXCLUSIV Ovidiu Hoban a semnat cu Universitatea Cluj. "Vreau să joc cu U în Europa"

Articol de Marius Tuhuţ, Cosmin Prişcă  —  miercuri, 04 ianuarie 2012

Aflat în ultimele şase luni de contract, mijlocaşul Gazului a parafat un precontract cu "şepcile roşii". Walter trebuie să plătească 150.000 de euro pentru a-l avea încă din această iarnă


"U" Cluj continuă campania furibundă de transferuri. Walter a obţinut deja semnăturile lui Bornescu şi Galamaz, dar şi împrumutul lui Dorinel Popa pînă în vară. Azi, patronul clujenilor a rezolvat şi mutarea lui Ovidiu Hoban la "U". Mijlocaşul va ajunge sub comanda lui Badea cel mai tîrziu la vară. Intrat în ultimele 6 luni de contract, jucătorul lui Gaz Metan a semnat un precontract cu Universitatea. Şefii lui "U" încearcă să-l aducă încă din această iarnă, dar Mediaşul cere 150.000 de euro pentru a-l lăsa să plece. Cel mai probabil, cele două părţi vor ajunge la o înţelegere pentru o sumă mai mică.

Ovidiu Hoban a explicat de ce a ales Universitatea în detrimentul Stelei. "E un proiect interesant la Cluj şi simţeam nevoia unei schimbări în cariera mea. Sper ca Gaz Metan să mă lase să plec încă din această iarnă. Îmi doresc mult să ajung cu Universitatea în Europa şi vreau ca prin prestaţiile mele să demonstrez că U nu s-a înşelat cînd a insistat pentru transferul meu", a spus Hoban. Fotbalistul de 29 de ani e recunoscut pentru versatilitatea lui. Hoban poate juca în centrul apărării, la închidere, dar şi pe orice post în banda dreaptă.

Ce jucători mai urmăreşte "U"
Nume Echipă Post
Marian Cristescu mijlocaş central FC Braşov
Liviu Ganea atacant Dinamo
Liviu Antal mijlocaş dreapta Oţelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.