Liga 1

Ispir şi Zuluf au semnat! Dinamo se întăreşte pentru cel de-al 19-lea titlu cu jucători din Liga a 2-a

Ispir (în roşu) a marcat două goluri în acest sezon de Liga a 2-a

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cei doi mijlocaşi ai Brăneştiului, penultima în Seria B1, au parafat acorduri pe cîte un an cu trupa din Ştefan cel Mare


Primele transferuri din 2012 sînt low-cost şi vin de la Victoria Brăneşti, penultima clasată în prima serie de liga secundă! Aşa cum Gazeta Sporturilor a informat în ultima zi a lui 2011, Nicolae Zuluf (23 de ani, atacant sau aripă stînga) şi Sorin Ispir (23 de ani, mijlocaş central sau dreapta) au semnat zilele trecute contracte valabile pe cîte un sezon, cu opţiune pe încă patru ani cu Dinamo.

Ambii au venit din postura de jucători liberi, Brăneştiul fiind în pragul desfiinţării, cu jucători neplătiţi de luni de zile! Zuluf şi Ispir au fost ajutaţi cu o vorbă bună de Florentin Petre, fost mijlocaş al Brăneştiului în campionatul trecut şi actual scouter al "cîinilor". Cei doi vor avea un salariu lunar de 2.000 de euro, plus bonusuri de performanţă, şi se vor prezenta pe 9 ianuarie la reunirea lotului. Vor face pregătirea de iarnă cu prima echipă, urmînd ca apoi, în funcţie de randament, să rămînă la prima formaţie ori să facă joncţiunea cu Dinamo II.

2 goluri în 15 meciuri a bifat Zuluf pentru Brăneşti campionatul trecut, cînd echipa a evoluat în Liga 1

18 partide a jucat Ispir pentru Brăneşti anul precedent, reuşind să marcheze un gol

Radu Barbu nu mai vine
Dinamo a renunţat la transferul fundaşului Radu Barbu, care tocmai ce şi-a reziliat contractul cu Petrolul. Stoperul de 22 de ani nu mai este dorit de "cîini", care au luat referinţe despre el de la mai mulţi oameni din fotbal. "Avem jucători mai buni decît el şi nu are rost să aducem fotbalişti, dacă nu aduc un plus valoric lotului", au explicat conducătorii roş-albilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.