Liga 1

EXCLUSIV ”U” dă lovitură după lovitură! După Hoban, ”studenţii” au obţinut şi semnătura lui Marian Cristescu

Marian Cristescu

Articol de Marius Tuhuţ  —  Wednesday, 04 January 2012

Walter s-a mişcat mai repede decît George Copos şi l-a transferat pe căpitanul Braşovului


"U" Cluj a bifat al cincilea transfer al iernii. După Galamaz, Bornescu, Hoban şi Dorinel Popa, "şepcile roşii" l-au înregimentat şi pe căpitanul Braşovului, Marian Cristescu. Mijlocaşul de 26 de ani a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea clujeană. Walter a profitat de faptul că playmakerul a intrat la începutul lui ianuarie în ultimele 6 luni de contract.

Conducerea clujenilor vrea să-l aducă pe Cristescu sub comanda lui Badea încă din această iarnă, astfel că va intra în negocieri cu FC Braşov. Cristescu este unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1, fiind integralist în 16 din cele 17 etape ale turului. Şi Rapid l-a dorit pe jucătorul "stegarilor" însă oferta lui "U" l-a convins pe acesta să rămînă în Ardeal. "Ne-am înţeles şi cu Marian Cristescu. Vom vedea dacă va juca pentru noi încă din această iarnă", a spus un oficial al clubului clujean.

Jucătorul a explicat de ce a ales Universitatea. "Am primit o ofertă de nerefuzat. Cei de la U m-au dorit foarte mult, e un proiect foarte serios acolo. Rămîne de văzut dacă U şi Braşov se vor înţelege acum. Dacă nu, eu sînt jucător profesionist şi voi da totul pentru Braşov, pînă la vară", a spus Cristescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.