Campionate

VIDEO Şi portarii ştiu să înscrie » Tim Howard a marcat din propriul careu contra lui Bolton :O

Tim Howard

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 ianuarie 2012

Două reuşite magnifice aseară, în etapa a 20-a din Premier League. Bolton a învins în deplasare pe Everton, scor 2-1, în timp ce Manchester United a suferit a doua înfrîngere consecutivă, 0-3 la Newcastle.

În prima partidă, Everton a deschis scorul cu o reuşită memorabilă. Portarul echipei din Liverpool a degajat din propriul careu, mingea a căzut în faţa careului advers şi a sărit peste goalkeeper-ul celor de la Bolton, Bogdan, direct în poartă. VEZI AICI INCREDIBILA FAZĂ!

Fost portar la Manchester United, Howard este al 4-lea portar care înscrie în Premier League. Înaintea lui Tim Howard, au mai înscris goluri în campionatul Angliei trei portari: Peter Schmeichel (Everton - Aston Villa, 20 octombrie 2001), Brad Friedel (Blackburn - Charlton, 21 februarie 2004) şi Paul Robinson (Tottenham - Watford, 17 martie 2007), notează Mediafax.

Nici partida dintre Newcastle şi Manchester United nu s-a lăsat mai prejos. În ultimul minut de joc, portarul gazdelor, Tim Kruul, a degajat de la 35 de metri de propria poartă, mingea a căzut în careul advers, de unde a fost deviată în propria poartă de fundaşul "diavolilor", Phil Jones, care l-a încurcat pe coechipierul său dintre buturi, danezul Anders Lindegaard. VEZI AICI FAZA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.