JO 2012

O trupă legendară s-ar putea reuni pentru deschiderea JO de la Londra!

Stadionul Olimpic din Londra va găzdui Ceremonia de deschidere a JO din vara acestui an

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 ianuarie 2012

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, din vara acestui an, va avea parte de un spectacol de zile mari

În afară de jocurile de lumini sau tradiţionala defilare a tuturor participanţilor, organizatorii s-au gîndit şi la un concert unic în peisajul ultimilor ani.

Conform Agerpres, celebra trupă Pink Floyd se poate reuni pentru a susţine un concert în deschiderea evenimentului. În 1985, Roger Waters a părăsit formaţia, grupul cîntînd de atunci doar în diferite proiecte. Ultimul concert susţinut de aceştia datează din 2005, evenimentul avînd loc tot la Londra.

"Fără îndoială, este nevoie de un eveniment foarte special pentru ca Pink Floyd să se reunească şi nu există nimic mai important decît Jocurile Olimpice. Ca şi Sir Paul McCartney, ei reprezintă o parte importantă a culturii britanice din ultimii 40 de ani şi reunirea lor ar fi o idee excelentă, deoarece Londra va fi în centrul atenţiei atunci. Sperăm ca totul să se confirme în săptămînile viitoare", arată un apropiat al Pink Floyd in L'Express.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.