Liga 1

Nicolae Badea: "Renunţasem la Pîrvulescu de marţi. Sper ca Paul să nu devină oaia neagră a Stelei!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  joi, 05 ianuarie 2012

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a explicat de ce clubul din Ştefan cel Mare nu s-a înţeles cu Gaz Metan pentru aducerea lui Paul Pîrvulescu.

"Paul Pîrvulescu a fost unul dintre jucătorii pe care Dinamo i-a urmărit de foarte mult timp, a fost unul dintre cei vizaţi pentru a completa lotul, dar nu în orice condiţii. Gaz Metan a avut anumite pretenţii financiare, dar trebuie ţinut cont şi de valoare şi de suma pe care o merită un jucător atunci cînd se face o tranzacţie. Marţi, am constatat o inflexibilitate de a negocia a celor de la Mediaş, aşa că am întrerupt orice contact pentru că Pîrvulescu nu a fost singura opţiune pentru banda stîngă, ci doar unul dintre cei vizaţi", a declarat Nicolae Badea pentru gsp.ro.

Preşedintele "cîinilor" a răspuns elegant la declaraţiile războinice ale lui Gigi Becali, care spusese că: "Badea a vrut război şi i-am arătat că nu se poate pune cu mine!": "Gigi Becali poate cîştiga 100 de războaie gen Pîrvulescu, nu mă deranjează deloc. Sper doar ca Paul să nu devină curînd aşa numita oaie neagră a Stelei! Probabil că suporterii noştri îl aşteptau pe Pîrvulescu ca dinamovist, nu ştiu cum va fi cu fanii Stelei însă".

600.000 de euro

a oferit Dinamo lui Gaz Metan pentru Pîrvulescu, Steaua plusînd cu 100.000 de euro, plus TVA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.