Stranieri

VIDEO ”Motanul” l-a făcut de rîs! » Golul lui Bogdan Stancu e subiect de glumă în Turcia

Golul lui Stancu de la distanță din minutul 18 i-a adus lui Orduspor un egal, cu care echipa sa a căzut pe locul 15, cu 18 puncte

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa de la Istanbul îl ironizează pe internaţionalul Volkan, spectator la reuşita din 30 de metri a atacantului român de la Orduspor, în remiza (1-1) cu Fenerbahce.

Bogdan Stancu face senzaţie în Turcia. Împrumutat în vară de Galatasaray, atacantul român a deschis scorul, miercuri seară, cu Fenerbahce (1-1) şi l-a pus într-o situaţie jenantă pe titularul porţii "naţionalei" Semilunei. Reuşita fostului stelist (şut de la 30 de metri, pe colţul lui Volkan Demirel!), care a stopat seria de 7 eşecuri pentru Orduspor, a atras laude şi ironii în presa de la Istanbul.

"Golul fascinant, de generic" şi "bomba senzaţională", cum l-au văzut "Milliyet" şi "Yeni Şafak", s-au transformat în "Haberturk" într-o gafă a goalkeeperului lui Fener, spectator pe gazon: "În ceea ce-l priveşte pe Volkan, dacă iei un taxi din locul din care a şutat Stancu te costă 10 lire (4,1 euro). Dar el n-a schiţat nici un gest la execuţia de la peste 30 de metri". "Fener a lăsat la Ordu două puncte, cadoul lui Stancu pentru Galata de Anul Nou", a concluzionat turkspor.net.

"În minutul 18, Stancu l-a abordat pe Volkan de la 30 de metri: Ceaiurile de la firmă, golul de la mine?" (Fotomac, cotidian turc)

5 goluri în 18 meciuri, toate jucate integral, are Bogdan Stancu în acest campionat la Orduspor

2 goluri în 14 meciuri reuşise fostul stelist, în returul campionatului trecut, pentru Galatasaray

Vezi mai jos VIDEO cu golul marcat de Stancu!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.