Campionate

Pîrvulescu a devenit model pentru Tevez. Ultima ispravă a atacantului a ajuns direct pe prima pagină a ziarelor

sursa foto Gazzetta.it

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 ianuarie 2012

Se pare că telenovela Pîrvulescu are o continuare în Italia, acolo unde Carlos Tevez este tentat să repete isprava pe care a făcut-o jucătorul lui Gaz Metan în urmă cu două zile, atunci cînd a semnat cu Steaua chiar dacă se pozase în tricoul rivalei Dinamo.

Jucătorul argentinian de la Manchester City s-a lăsat pozat în Rio de Janeiro luînd masa alături de preşedintele lui AC Milan, Galliani, în timp ce directorul lui Inter, Marco Branca, era la Londra pentru a negocia mutarea lui Tevez.

Chiar dacă "cetăţenii" l-ar da pe jucătorul-problemă celor de la Inter, Tevez ar face mai degrabă pasul către AC Milan. "Sîntem încrezătozi că negocierile dintre Milan şi Manchester City se vor încheia cu bine", a declarat impresarul lui Tevez, Kia Joorabchian.

În vîrstă de 27 de ani, atacantul este cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul specializat transfermarkt.de, dar ţinînd cont de conflinctul cu echipa engleză, conducerea lui Manchester este dispusă să îl cedeze la un preţ aproape de două ori mai mic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.