Liga 1

Cumpărarea lui Strătilă schimbă semnificativ prima echipă a lui Dinamo

Ciobotariu speră să facă din Laurenţiu Rus şi Sorin Stratilă cea mai buna bandă dreapta din Liga 1

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 06 ianuarie 2012

Dinamo l-a transferat pe Sorin Strătilă şi azi va mai perfecta actele cu încă un mijlocaş de bandă, Alexandru Curtean de la Poli Timişoara. Achiziţiile făcute de Dinamo vor produce cel puţin trei schimbări majore în primul 11 al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Laurenţiu Rus, 26 ani, care a dat randament foarte bun ca mijlocaş dreapta după plecarea lui Gabriel Torje, reuşind patru pase decisive şi un gol în 17 partide jucate în Liga 1, va reveni în defensivă! Sorin Strătilă, 25 ani, remarcat pentru viteza superioară, va fi mijlocaş dreapta, în timp ce Rus va evolua din nou ca fundaş de bandă.

În aceste condiţii, Srgian Luchin, 25 ani, utilizat pe acel post, va trece în centrul defensivei unde se va bate pentru un post de titular cu Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore.

Şi în banda stîngă va fi concurenţă mare o dată semnate actele cu Alexandru Curtean, 24 de ani. Acesta se va bate cu Marius Alexe pentru un post de titular!

"Laurenţiu Rus şi Sorin Strătilă pot juca împreună fără nici o problemă", a spus Victor Becali atunci cînd a comentat transferul lui Strătilă de la Astra la Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.