Stranieri

Ce face Şahtior fără Lucescu? Vezi programul ucrainenilor în această iarnă

Lucescu a suferit un accident de circulaţie în Capitală

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 ianuarie 2012

După ce antrenorul român Mircea Lucescu a suferit un grav accident de circulaţie în această după-amiază, programul celor de la Şahtior Doneţk ar putea avea de suferit

Într-un interviu acordat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului pe care îl antrenează, Mircea Lucescu se arăta dornic să se întoarcă la Doneţk, la reunirea echipei, pentru a pregăti noul sezon. Aceasta va avea loc marţi, pe 10 ianuarie.

"Număr zilele pînă cînd trebuie să mă reîntorc în Ucraina. Îmi lipsesc mult jucătorii, colegii, îmi lipseşte fotbalul. Sahtiorul este echipa şi viaţa mea, pur şi simplu nu pot trăi fără ea." În vacanţă m-am odihnit şi mi-am reîntîlnit vechi prieteni, cu care chiar am
jucat fotbal. Am petrecut sărbătorile la munte, dar, acum, gata, mă întorc la muncă", a spus Il Luce.

Şahtior se reuneşte marţi,  pe 10 ianuarie: "Îmi lipsiţi toţi"
Mircea Lucescu a anunţat programul echipei, transmiţîndu-le celor cu care colaborează în Ucraina un mesaj cald. "Ne revedem pe 10. Vom schimba impresii, după care jucătorii vor efectuavizita medicală. Pe 17 ianuarie plecăm la Dubai, unde vom sta pînă pe 24. Rămînem la Doneţk cîteva zile, apoi mergem în Spania, pentru cel de-al doilea cantonament. Ne vom reîntoarce în februarie, apoi vom pleca în Antalya. Îmi voi da toată silinţa pentru a pregăti cît mai bine returul foarte greu care ne aşteaptă. Vă rog să trimiteţi cele mai bune urări tuturor celor de la club. Îmi lipsesc toţi cei de acolo", a spus Lucescu, marţi, pentru site-ul lui Şahtior.

În vara anului 2009, Şahtior s-a confruntat cu o problemă asemănătoare. Atunci, antrenorul român a avut probleme cardiace, fiind operat şi apoi spitalizat pe o perioadă de două săptămîni.

În prezent, Şahtior ocupă locul secund în campionatul Ucrainei, la doar un singur punct în spatele liderului Dinamo Kiev. Campionatul vecin se reia la data de 3 martie 2012.

Mircea Lucescu a fost implicat astăzi într-un grav accident de circulaţie pe bulevardul Vasile Milea din Bucureşti. Scos din maşina avariată cu ajutorul echipelor de descarcerare, antrenorul lui Şahtior a fost transportat de urgenţă la spital. Tehnicianul are 3 coaste rupte şi un hematom la stern, una dintre coaste perforîndu-i plămînul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.