Stranieri

UPDATE Mircea Lucescu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 ianuarie 2012

UPDATE 20:35 Poliţiştii i-au întocmit dosar penal lui Mircea Lucescu pentru vătămare corporală din culpă, deoarece în urma accidentului rutier a fost rănită şi persoana care era în maşină cu el, a declarat subinspectorul Andrei Codău, de la Brigada Rutieră a Capitalei, conform Mediafax.


RTV a anunţat în această seară că Poliţia Română urmează să îi întocmească un dosar penal lui Mircea Lucescu pentru accidentul pe care l-a provocat.

Procedura e normală în situaţiile în care în urma unui eveniment rutier, produs în urma neacordării de prioritate şi a încălcării liniei continue, abateri grave de la codul rutier, victimele necesită spitalizare.

Tehnicianul Şahtiorului a fost implicat într-un accident pe bulevardul Vasile Milea din Bucureşti. Gabriela Hussain, cea care conducea masina Volkswagen lovită de Mircea Lucescu, a povestit pentru gsp.ro circumstanţele producerii accidentului: "Domnul Lucescu venea dinspre mall-ul AFI Cotroceni, nu avea viteză.

Voia să întoarcă pe linia de tramvai, eu i-am făcut loc cît de mult am putut, dar tramvaiul l-a acroşat şi l-a proiectat în mine,
apoi s-a oprit în stîlp. Mircea Lucescu era conştient, avea un pic de sînge pe mîini. Am sunat repede la 112, au venit şi l-au dus la spital".

Află de aici amănunte de ultimă oră despre starea lui Mircea Lucescu!

[VEZI MAI JOS IMAGINI FILMATE ÎN TIMPUL OPERAŢIUNII DE DESCARCERARE A MAŞINII ÎN CARE ERA MIRCEA LUCESCU]

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.