Liga 1

Lato tremură! » Fundaşul încă nu e sigur de transferul la Saint Etienne

Latovlevici încă nu ştie la ce echipă va juca.

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fotbalistul credea că transferul lui la Saint Etienne e ca şi făcut, dar afacerea a fost complicată de un conflict între stelişti şi impresarul Florin Iacob.

Bănel Nicoliţă a avut emoţii pînă să semneze contractul cu Saint Etienne, dar Latovlevici îl întrece, el trăind într-o tensiune şi mai mare! Florin Iacob, impresarul lui, a tratat cu francezii detaliile tranzacţiei. Dar Steaua a luat foc ieri, cînd s-a trezit cu o ofertă oficială de doar 500.000 de euro! Atît a propus gruparea din Ligue 1, fix jumătate din suma pe care o solicită roş-albaştrii. Steliştii cred că Iacob i-ar fi informat greşit pe oficialii clubului care-l are şi pe Bănel Nicoliţă: "Le-a zis că acesta e preţul jucătorului, care include şi banii pe care-i ia Latovlevici la semnătură, şi comisionul lui!".

Gigi Becali l-a sunat pe Iasmin şi i-a cerut să rupă înţelegerea cu agentul Iacob şi să semneze cu Victor Becali, "dacă vrei să mai pleci de la Steaua!". Impresarul actual al lui Latovlevici e însă convins că Gigi s-a alarmat degeaba: "Afacerea se poate rezolva în două-trei zile, dar e posibil şi ca Iasmin să plece cu Steaua în primul cantonament, din Poiană. Dar mai avem la dispoziţie o lună întreagă ca să definitivăm transferul".

"Dintre toate variantele pe care le am la dispoziţie, eu pe Latovlevici îl vreau. L-am urmărit şi e un fotbalist puternic şi disciplinat" (Cristoph Galtier, antrenor Saint Etienne)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.