Liga 1

Şumudică fierbe! » Braşovul nu a mişcat pînă acum pe piaţa transferurilor

Şumudică este nemulţumit de faptul că oficialii de la FC Braşov nu i-au adus pînă acum niciun jucător.

Articol de Mădălin Răureanu  —  luni, 09 ianuarie 2012

Tehnicianul este nemulţumit că nu au ajuns la echipă jucătorii ceruţi înainte de vacanţă, deşi vor pleca doi titulari.

Marius Şumudică are probleme la Braşov. Tehnicianul este disperat că cei din conducere nu au făcut achiziţii, după ce au pierdut două piese importante din echipă: Alexandru Chipciu şi Marian Cristescu. Înainte de vacanţă, Şumudică a dat conducerii o listă cu jucătorii pe care îi vrea la echipă şi este nemulţumit că nici după trei săptămîni mutările nu s-au realizat. Antrenorul a cerut să aibă lotul complet la începerea pregătirii de iarnă pentru a nu mai apărea problemele din tur, cînd fotbaliştii nu erau bine pregătiţi fizic fiindcă au venit pe rînd şi au ratat cantonamentele din vară.

Şumi l-a adus pe Aurel Babuţan pentru a se ocupa de transferuri, dar preşedintele Iosif Kovacs agreează mai mult jucătorii propuşi de fostul director general, Marcel Popescu. Mai mult, străinii pe care tehnicianul a anunţat că nu se va mai baza în retur au fost chemaţi la reunirea lotului!

Şumudică va purta azi o discuţie cu patronul Ioan Neculaie pentru a-i explica nemulţumirile sale, dar şi pentru a pune la punct problemele de la echipă.

"Sînt probleme şi mă gîndesc ce voi face cînd voi avea nevoie de jucători şi nu o să am cu cine să joc. Nu vreau să spăl lucrurile în public, voi avea o discuţie cu domnul Neculaie" (Marius Şumudică)

8 goluri au marcat împreună Chipciu şi Cristescu în tur

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.