Liga 1

Brandan suferă! » Tatăl argentinianului are probleme de sănătate

Brandan a primit cîteva zile de vacanţă în plus.

Articol de Iulian Pavel  —  marți, 10 ianuarie 2012

Argentinianul nu a fost prezent la reunire şi mai întîrzie cîteva zile din cauza unor probleme de sănătate ale tatălui său.

Steaua a început antrenamentele pentru retur fără jucătorul pe care l-a folosit cel mai des în prima parte a sezonului. Pablo Brandan i-a anunţat pe şefi că-şi amînă revenirea la Bucureşti din cauza unor probleme de sănătate ale tatălui său. Lui i s-a permis să plece mai devreme în Argentina şi a ratat din cauza asta ultima etapă disputată anul trecut, cu Voinţa Sibiu. Atunci, el ceruse să fie prezent lîngă soţia lui, care urma să nască.

Conducerea calculase că Pablo merită o concesie: "Nu-l putem refuza, fiindcă a jucat mult şi a acceptat să fie folosit şi pe alt post decît cel de fundaş stînga, pe care evolua de obicei". Sud-americanul a jucat mijlocaş central în majoritatea partidelor şi a fost cel mai bun pasator din lot, cu 7 assist-uri. În Liga 1 a strîns 17 meciuri, un număr pe care nu l-a mai atins nici un alt jucător din lot.

116 meciuri are Brandan (28 de ani) în prima ligă românească, pentru Steaua şi pentru Unirea Urziceni

Liţă: "Steaua trece de Twente"

Ion Dumitru, fostul fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, a prefaţat "dubla" cu olandezii din februarie. "Să fim serioşi, Steaua trebuie să treacă mai departe. Uitaţi-vă ce istorie are Steaua în cupele europene, comparaţi apoi cu ce istorie are Twente şi o să vedeţi de ce spun că nu cred că ar trebui să fie probleme în privinţa calificării", a declarat Liţă Dumitru.

Clauza lui Machado: 400.000
Steaua a semnat ieri şi actele împrumutului lui Machado, de la Universitatea Cluj. El va evolua pînă în iunie sub comanda lui Ilie Stan, iar dacă Steaua va decide la vară să-l cumpere definitiv va trebui să achite 400.000 de euro. Machado (22 de ani) a evoluat în actualul campionat doar în 12 meciuri, jumătate ca titular, unul singur integralist, şi a marcat un gol.

Neşu în echipa all-time a suporterilor
Site-ul fanilor Stelei, fcsteaua.ro, a iniţiat un amplu sondaj, timp de două săptămîni, în care suporterii să desemneze cel mai bun "11" din întreaga istorie a clubului. Peste 1.600 de fani au stabilit următoarea echipă, în sistemul 4-3-3: Duckadam - Dan Petrescu, Belodedici, Rădoi, Neşu - Balint, Tudorel Stoica, Hagi - Lăcătuş, Piţurcă, Adrian Ilie. Antrenor a ieşit Emeric Ienei, iar conducător Ion Alecsandrescu.

Dragomir: "Strategie de 5 stele"
Şeful LPF, care în anii trecuţi a pus la zid campania de achiziţii a Stelei, i-a felicitat acum pe şefii roş-albaştrilor. "Au adus numai jucători de mare valoare, care au evoluat meci de meci la echipele lor. În plus, sînt fotbalişti tineri, care au motivaţie mare, care vor creşte la Steaua, şi i-au şi adus înainte de începutul pregătirilor, au timp să-i integreze. Bravo lor, asta e strategie de 5 stele", a declarat Dumitru Dragomir.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.