Campionate

Cantona i-a păcălit pe toţi! » Fostul atacant nu va candida la preşedinţia Franţei

Cantona a lăsat să se înţeleagă că va candida la Preşedinţia Franţei.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ca să atragă fonduri pentru sprijinirea oamenilor fără locuinţă, fostul internaţional a lăsat intenţionat senzaţia că ar candida la preşedinţie.

Nicolas Sarkozy poate sta liniştit. Eric Cantona n-are intenţia de a-i face concurenţă la preşedinţia Franţei. Cînd le-a cerut tuturor primarilor susţinerea, fostul internaţional se gîndea la cu totul altceva decît la o candidatură, aşa cum s-a interpretat.

Semnăturile lor îi erau necesare pentru a susţine o petiţie în care solicita fonduri pentru rezolvarea problemei oamenilor fără adăpost. Dar anunţul a fost atît de evaziv - "Acţionez într-un moment cînd am şansa să fiu auzit!" - încît s-a crezut că targetul său îl reprezintă de fapt cele 500 de voturi necesare pentru a se înscrie ca independent la alegerile din 22 aprilie.

Cantona, 45 de ani, a mai agitat spiritele în Franţa şi anul trecut. Fosta vedetă a lui Manchester United din anii '90 a cerut atunci populaţiei să meargă şi să îşi retragă banii din conturi fiindcă "băncile sînt vinovate pentru criza financiară mondială".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.