Box

Mayweather către Pacquiao: "Acceptă provocarea, clovnule!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 11 ianuarie 2012

Floyd Mayweather Jr. l-a provocat pe Manny Pacquiao la un meci prin intermediul Twitter-ului, informează cotidianul spaniol Marca. " Manny Pacquiao, te provoc să ne luptăm pe 5 mai şi să aratăm lumii ce vrea să vadă", a scris americanul.  Apoi, a mai postat un mesaj: " Executarea pedepsei pe care am primit-o a fost amînată, tocmai pentru că aveam de luptat pe 5 mai. Acceptă provocarea, clovnule!".

Mayweather trebuia să intre în închisoare vinerea trecută pentru a executa o pedeapsă de 90 de zile pentru că a fost găsit vinovat de violenţă domestică. Avocaţii lui au reuşit să obţină o amînare pînă în iunie pentru ca Floyd să poată boxa pe 5 mai, deşi încă nu are un adversar.

Reprezentantul lui Mayweather a spus că mesajele pe care clientul să le-a postat pe Twitter sînt serioase. În tabăra cealaltă, reprezentantul filipinezului a spus: "Nu vom ceda nici unui fel de presiune, mereu căutam ce e mai bine pentru Pacquiao"
Dacă nu se va ajunge la o înţelegere Mayweather Jr. l-ar putea întîlni pe mexicanul Saul Alvarez sau pe americanul Robert Guerrero.

Dacă pînă acum, americanul a cam ocolit lupta cu filipinezul, acum a venit rîndul acestuia din urmă să evite întîlnirea. Bob Arum de la Top Rank a nunţat că deşi filipinezul avea stabilit un meci pe 5 mai, acesta nu va boxa pînă în iunie din cauza unei accidentări.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.