Liga 1

Steaua ameninţă că nu se prezintă la meciul cu CFR: ”Nu jucăm fără arbitri străini!”

Becali spune că are acceptul majorității conducătorilor pentru a aduce arbitri străini în retur. FOTO Raed Krishan

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Stelei vrea ca Adunarea Generală Extraordinară a LPF de luni să voteze pentru revenirea ”fluieraşilor” din afara României în Liga 1


Gigi Becali continuă să susţină ideea ca derby-urile din Liga întîi să fie conduse de arbitri străini. Acesta speră că în Adunarea Generală Extraordinară a LPF de luni, convocată de Dumitru Dragomir, conducătorii de cluburi din campionatul intern vor vota pentru aducerea de "flueiraşi" din afara ţării.

"Nu îmi convine să joc cu Dinamo şi cu CFR fără arbitri străini. Dacă nu vin străini, atunci echipa mea nu va mai intra pe teren cu CFR în ultima etapă. Păi, de ce să mai joc, să le dea lor şapte panalty-uri? Trebuie ca măcar 30 la sută din meciurile de la noi să fie arbitrate de străini, ca să-i punem pe jar pe cei din România!", a declarat finanţatorul stelist.

"Dăm bani de la noi!"
În decembrie, Becali a anunţat că a obţinut şi acceptul preşedintelui FRF, Mircea Sandu, pentru aducerea de străini. "Am vorbit şi cu Porumboiu, dar şi cu alţi conducători de club, şi toţi vrem să nu ne mai arbitreze români. Dăm şi 100.000 de euro pentru acest lucru!", a mărturisit Becali.

101 greşeli grave de arbitraj au fost comise în cele 18 etape scurse pînă acum din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.