Europa League

Fără fundaşi de bandă în Europa! Gigi îi vrea pe lista UEFA pe Chiricheş, Chipciu şi Tibi Bălan

Valeriu Lupu ar putea fi soluția de avarie din banda stîngă pentru meciul cu Twente. FOTO Raed Krishan

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali i-a spus lui Ilie Stan pe cine vrea pe lista UEFA pentru ”dubla” cu Twente: Chiricheş, Chipciu şi Tibi Bălan


Steaua mai poate face trei modificări pe lista UEFA pentru meciurile cu Twente, de pe 16 şi 23 februarie. Gigi Becali i-a anunţat ieri pe cei trei preferaţi ai săi: "Pe Chiricheş trebuie să-l promovez pentru că este tînăr şi titular la echipa naţională. De Chipciu avem nevoie în banda dreaptă, iar al treilea e Tibi Bălan. El va fi coordonatorul echipei. Ăsta e ordinul meu! Dacă Ilie Stan vrea să revoc acest ordin, trebuie să vină cu un argument serios!", a anunţat Becali.

Ilie Stan s-ar vedea în imposibilitatea de a avea pe teren un fundaş de bandă adevărat dacă, pînă la urmă, şi Latovlevici va pleca în Franţa, la Saint-Etienne. Astfel, cu Twente, Martinovici va fi fundaşul dreapta al echipei, în timp ce tînărul Valeriu Lupu, care are doar un sfert de oră în tricoul Stelei, ar putea juca pe stînga.

Cum ar putea arăta Steaua cu Twente:
Tătăruşanu - Martinovici, Chiricheş, Gardoş, V. Lupu - Chipciu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - M. Costea, Rusescu

"Dacă primele două locuri sînt deja acontate, pentru poziţia a treia Pîrvulescu mai are şanse să intre în locul lui Bălan"
Gigi Becali, patron Steaua

Lui Bergodi i l-a impus pe Dayro
Implicarea lui Becali de acum nu este singura. În 2009, acesta a cerut expres ca unul dintre preferaţii lui, columbianul Dayro Moreno, să fie trecut pe lista UEFA. "Nu m-am consultat cu Bergodi, ce să-l întreb pe el? Eu l-am vrut pe Dayro, acum vom vedea dacă va fi şi folosit în aceste meciuri!". Dayro nu era în graţiile italianului deoarece întîrziase la reunirea echipei.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.