Liga 1

Dinamo a găsit înlocuitor » Anderson în locul lui Diabate!

Anderson e obişnuit cu duelurile tari, aici luptîndu-se pentru balon cu Hulk

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dacă africanul pleacă la Dijon, roş-albii vor aduce un brazilian de la Guimaraes.

Dinamo schimbă străinii pe postul de fundaş stînga, acolo unde-i mai are, oricum, pe Pulhac şi pe Muşat. Roş-albii îl vor aduce pe brazilianul Anderson Santana Mineiro, 25 de ani, fotbalistul lui Guimaraes (locul 7 în prima ligă lusitană), fiindcă Dijon presează pentru achiziţionarea lui Zie Diabate, 23 de ani.

Aşa cum Gazeta a informat de-o săptămînă, clubul de pe locul 16 din Hexagon a fost de acord să plătească suma de 500.000 de euro pentru Diabate, 200.000 de euro acum, plus 300.000 de euro la viitorul transfer. Dinamo a cerut toţi banii o dată, azi fiind termenul limită să primească un răspuns. Conform presei franceze şi impresarilor de legătură, Dijon îl va transfera pe Diabate.

O să vină în schimb Anderson, un brazilian care a jucat ani buni la el în ţară, iar în ultimele două sezoane a fost la Guimaraes. Chiar dacă n-a rupt norii în Portugalia, dinamoviştii au fost mulţumiţi de DVD-urile văzute şi de recomandările făcute, aşa că sînt tentaţi să-l ia împrumut 6 luni. Dacă va da randament, va fi transferat definitiv la vară.

4 meciuri a bifat Anderson pentru Guimaraes în acest sezon. El a mai jucat la Mamore, Cabofriense, Cruzeiro, Tupi, Linhares, Nautico şi Terek

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ANDERSON LA LUCRU!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.