Liga 1

Bicfalvi nu mai pleacă! » Mijlocaşul a anunţat că rămîne la Steaua pînă în vară

Eric vrea să rămînă la Steaua pînă ce îi expiră contractul.

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Eric a anunţat că rămîne la Steaua pînă la vară, cînd îi expiră contractul, indiferent de oferta Vasluiului, o decizie care complică şi "afacerea Wesley", fiindcă Porumboiu cere un alt jucător.

Eric Bicfalvi cîştigă 2.700 de dolari la Steaua, iar Vasluiul i-a oferit 120.000 de euro salariu anual, plus 200.000 la semnătură! Date suficiente pentru ca mijlocaşul de 23 de ani să plece în Moldova? Nu! Eric i-a anunţat pe stelişti că nu se mişcă pînă la vară, cînd contractul lui expiră!

Motivul e legat de o promisiune a impresarului său, că i se va găsi un acord într-un campionat din străinătate în luna iulie, cînd Eric va putea pleca fără nici o pretenţie financiară. Bicfalvi e acum în Poiana Braşov, se antrenează sub comanda lui Ilie Stan şi va continua printre roş-albaştri, deşi şansele să joace în retur sînt minuscule.

Refuzul pe care el l-a adresat Vasluiului a complicat situaţia Stelei în "tranzacţia Wesley". Becali îl aşteaptă pe brazilian la tratative, dar decizia lui Eric a prăbuşit înţelegerea dintre cluburi! Porumboiu dorea 800.000 de euro şi pe Bicfalvi ca să-l dea pe Wesley. Acum, el mai e dispus să-l lase pe Gigi să negocieze cu golgeterul străin doar dacă primeşte la schimb un alt fotbalist care să-i placă.

10 meciuri a prins Bicfalvi la Steaua în prima parte a campionatului. Faţă de tur însă, are concurenţi noi: Bălan, Răduţ, Prepeliţă, toţi trei recuperaţi după accidentări

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.