Liga 1

Maicon, de cinci ori mai scump! » Cota brazilianului a explodat

Maicon putea deveni afacerea deceniului pentru stelişti

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Steaua a refuzat să plătească 800.000 de euro în vară pentru vîrful brazilian. Acum, acesta ar putea ajunge la Marseille sau la Lille pentru 4 milioane de euro.

Maicon de Oliveira a ajuns unul dintre cei mai curtaţi fotbalişti din campionatul Ucrainei. Atacantul de 23 de ani, care a marcat zece goluri în acest sezon şi care e al doilea în topul marcatorilor, e pe lista a două echipe importante din Franţa.

După ce au refuzat oferta de 1,5 milioane a belgienilor de la Standard, Volin a fost informată de interesul lui Olympique Marseille şi de-al campioanei en titre din Ligue 1, Lille. Oficialii actualei echipe a lui Maicon au stabilit şi preţul pe care-l vor în schimbul acestuia: 4 milioane de euro.

MM l-a refuzat astă-vară
Deşi ar fi putut să-l ia definitiv în vară pentru 800.000 de euro, Mihai Stoica s-a împotrivit transferului brazilianului. Asta pentru că Maicon nu fusese adus la Steaua de el. "Maicon ăsta nu va ajunge niciodată mare fotbalist. Păi, altfel nu-l opream eu la Steaua? Ce mare lucru a făcut?", a declarat Becali după ce s-a despărţit de sud-american. Maicon are de primit şi acum 20.000 de euro de la Steaua, restanţele pentru ultimele două luni de contract.

3 goluri în şase partide în Liga 1 a reuşit Maicon în returul sezonului trecut la Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.