Liga 1

CFR a transferat un mijlocaş francez care n-a mai jucat de 6 luni!

Nicolas Godemeche (stînga) e noua achitiţie a clujenilor

Articol de Valentin Şchiopu  —  Saturday, 14 January 2012

Nicolas Godemeche (27 de ani) şi-a reziliat contractul cu Naval în vară, iar de atunci s-a pregătit la echipa de rezerve a lui Montpellier


Nicolas Godemeche (27 de ani) a semnat un contract pe 4 ani cu CFR Cluj. Mijlocaşul central şi-a reziliat contractul cu Naval, în vară, iar de atunci se antrenează cu echipa de rezerve a lui Montpellier. Jucătorul a ales să-şi continue cariera în România. Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat pentru Citynews.ro că jucătorul a fost propus de Jorge Costa. "El l-a dorit în mod expres la echipă, el l-a descoperit şi ni l-a recomandat, aşa cum s-a întîmplat şi în cazul lui Camora. Şi noi îl aveam în vizor de mai multă vreme, dar de abia acum am reuşit să-l aducem", a spus Mureşan.

Godemeche s-a născut la Marseille şi a evoluat pînă la 15 ani la juniorii lui Olympique. Nicolas şi-a început cariera de profesionist în 2003, la Montpellier, echipă pentru care a evoluat patru sezoane. A urmat un împrumut de 6 luni la Stade de Reims şi apoi transferul în Portugalia, la Naval. Godemeche a jucat 3 sezoane în Portugalia fiind şi căpitan de echipă la formaţia de la care a venit şi Camora.

74 de meciuri şi 3 goluri a adunat Godemeche în prima ligă portugheză

13 prezenţe în Ligue 1 a strîns francezul în tricoul lui Montpellier

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.