Stranieri

Ahmetov vrea să-i ducă pe medicii români care s-au ocupat de Lucescu pe Donbass Arena

Articol de Constantin Popescu  —  duminică, 15 ianuarie 2012

În noua vizită făcută la Bucureşti, Rinat Ahmetov nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de modul deosebit cum a fost tratat Mircea Lucescu la Spitalul Universitar în urma accidentului rutier.

Patronul lui Şahtior chiar a ţinut să se întîlnească personal cu doctorii, de la care a primit o plachetă comemorativă, la 30 de ani de la înfiinţarea spitalului Universitar. Acesta le-a mulţumit pentru treaba făcută, pentru reacţia rapidă şi atenţia avută în cazul Lucescu.

Le-a făcut apoi o invitaţie, dezvăluită pe site-ul oficial al campioanei Ucrainei: ”După ce Mister se va recupera, iar Şahtior va avea de disputat un meci important, va fi trimis un avion la Bucureşti pentru a-i aduce pe medicii români la Doneţk şi a se bucura de fotbal în Donbass Arena”. Ahmetov nu a plecat înainte de a le ura sănătate tuturor pacienţilor.

Pe Ahmetov la Bucureşti l-a însoţit şi vicepreşedintele clubului Şahtior Doneţk, acesta dăruindu-i lui Mircea Lucescu monede special confecţionate pentru Euro 2012 şi mai multe scrisori de susţinere de la suporteri.

Mai multe detalii de la cea de-a doua vizită a lui Ahmetov la Bucureşti, informaţii despre starea lui Il Luce şi imagini, aici.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.