Liga 1

UPDATE Petrolul i-a reziliat contractul lui Djurovici, chiar dacă jucătorul s-a încuiat în cameră pentru a rămîne la club :)

Djurovici nu vrea să plece de la Petrolul.

Articol de Ionel Luţan, Iulian Pavel  —  luni, 16 ianuarie 2012

UPDATE // Forţat de Răchită, muntenegreanul Djurovici şi-a reziliat contractul în această seară cu gruparea prahoveană. Alături de el, va pleca şi celălalt fundaş central, sîrbul Petrovici, care şi-a manifestat dorinţa de a părăsi echipa din cauza unor probleme de sănătate de soţiei sale. În acest moment, Petrolul mai are doi fundaşi centrali în lot, pe Melinte şi Basso

Răchită vrea să-l dea afară de la echipă pe Djurovici, dar muntenegreanul refuză şi a apelat la un gest extrem, s-a închis în camera de hotel.

Nenad Djurovici nu va mai juca pentru Petrolul din acest retur! Valeriu Răchită vrea să-i rezilieze contractul fundaşului de 25 de ani, fiind nemulţumit de forma fizică şi de viaţa extrasportivă a muntenegreanului: "Are 95 de kilograme, cel puţin 5-6 peste greutatea optimă. Nu ştiu ce crede că e aici, a arătat şi un dezinteres total la antrenamentele din acest an. În plus, chiar sîmbăta trecută s-a îmbătat şi umbla pe la 3 dimineaţa prin Ploieşti. Astfel de derapaje nu sînt permise la echipa mea".

Aflat în cantonament alături de prahoveni la Predeal, Djurovici a refuzat rezilierea şi a anunţat că va rămîne în cantonament pînă la sfîrşitul stagiului de pregătire: "I-a transmis impresarul să nu plece că el a semnat cu Petrolul. Poate merge la echipa a doua, e tot Petrolul. El, în schimb, ce face? Stă în cameră şi se uită la televizor. Nu vrea să iasă nici la antrenamente, stă doar în pat. Aşa ceva nu am mai văzut", s-a plîns tehnicianul ploieştenilor.

105 minute a jucat Djurovici în turul campionatului

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

Mioveni. "Dică vrea să-şi facă publicitate!"

Dragoljub Simonovici, directorul sportiv al lui ŢSKA Sofia, spune că Nicolae Dică se autopropune la clubul bulgar. "Cine este acest Nicolae Dică? Şi eu pot să spun că o să mă culc cu o tipă frumoasă, care nu mă cunoaşte şi pe care nici eu nu o cunosc. Îl ştiu pe Dică, dar ŢSKA Sofia nu ia jucători care au deja 31-32 de ani şi care se află la finalul carierei. Nici nu mi-a trecut prin minte, nu a fost niciodată în planurile noastre! El vrea doar să-şi facă publicitate", a declarat Simonovici.

Astra: A plecat Goian

Fundaşul Lucian Goian (28 de ani) a plecat în China pentru a da probe la formaţia de primă ligă Dalian Shide. Stoperul se va pregăti timp de două săptămîni cu echipa chineză, iar în cazul în care va da un randament bun, acestuia i se va propune un contract aproape dublu faţă de cel pe care îl are în prezent la Astra. Dacă transferul se va realiza, antrenorul Conceicao se va putea baza doar pe Mihalache şi Găman în centrul defensivei şi a cerut conducerii să îi aducă înlocuitor.

Oţelul: "Putem recupera nouă puncte"
Atacantul Gabriel Paraschiv (33 de ani) este încrezător în forţa de revenire a echipei sale şi spune că fiecare cantonament este un prilej de bucurie pentru el. "Dacă sîntem serioşi şi ne gîndim la ce urmează, vom recupera cu siguranţă cele nouă puncte. Pentru mine fiecare cantonament este o sărbătoare, înseamnă că încă mai pot juca. Mai rău o să fie cînd nu o să mai pot face faţă", a declarat "Para".

Ceahlăul: Cu sufletul la Piatra-Neamţ
Deşi s-a transferat în această iarnă la ruşii de la Spartak Nalcik, fostul căpitan Eugen Cebotaru urmăreşte tot ce se întîmplă la echipa nemţeană. "Citesc tot ce se întîmplă la Piatra-Neamţ, le urez multă baftă în continuare foştilor colegi! La Nalcik e bine, deşi nu sînt încă apt sută la sută. Mai am dureri de la accidentarea din meciul cu Mediaş, dar mă refac bine", a spus internaţionalul moldovean.

Vaslui: Goga, în impas
Finanţatorul echipei, Adrian Porumboiu, a declarat că are dubii în ceea ce priveşte transferul lui Goga. "Am discutat cu Iancu pentru un împrumut pe şase luni cu drept de cumpărare. Dorin a fost de acord iniţial, dar după a solicitat un contract pe trei ani şi jumătate. Noi vrem să ne convingem că jucătorul merită efortul. O să vedem cum se va rezolva acest caz. Vom negocia în continuare", a comentat Porumboiu.

INBOX

Pandurii. Gorjenii au adus în probe un atacant lituanian, Matulevicius Deividas (22 de ani). Acesta măsoară 1.90 metri şi vine de la echipa de primă ligă Zalgiris Vilnius.

Pandurii. Alexandre Cardoso s-a alăturat lotului echipei lui Grigoraş care s-a deplasat în Antalya, după ce fusese învoit de tehnician pentru a putea ajunge din Brazilia.

Mioveni. Marian Pană a organizat un "triunghiular" în care a testat 20 de fotbalişti. "Mi-au plăcut Năstăsie şi Marianovici. În mare am cam renunţat la toţi cei care au venit", a declarat tehnicianul.

Petrolul. Andrei Voican: "Mi-a părut rău, la un moment dat, că am plecat de la U Cluj, dar asta e viaţa. Îmi place la Ploieşti. M-am acomodat bine şi vreau să marchez cît mai multe goluri."

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.