Liga 1

Portar-patron! » Dani Coman vrea să preia o echipă din Liga C

Coman a promis că marţi, într-o conferinţă de presă, va oferi mai multe detalii despre noile sale intenţii în lumea fotbalului

Articol de Alexandru Răducanu, Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Titularul din poarta Rapidului vrea să fie acţionarul majoritar al grupării Girom Albota, din Liga a 3-a.

Dani Coman (32 de ani) a hotărît să-i calce pe urme lui Copos şi să devină finanţatorul unui club de fotbal. "Robocop" plănuieşte să se implice financiar alături de omul de afaceri Gheorghe Oprican la gruparea Girom Albota, din Liga a 3-a. Portarul rapidist a fost atras de condiţiile bune de pregătire din baza sportivă a grupării din comuna argeşeană.

Pentru început, Coman ar vrea să ducă la noua lui echipă cei mai talentaţi fotbalişti ai şcolii de fotbal din Piteşti pe care o deţine pentru a ataca promovarea în eşalonul secund, Albota fiind la 5 puncte distanţă în clasament de liderul Gaz Metan II Mediaş. "Dani a pus o condiţie la negocieri: să fie plătite datoriile din urmă ale echipei. Sperăm să rezolvăm problema, îl vom sprijini şi noi cum putem", a precizat primarul din Albota, Ion Dumitru.

10 fotbalişti au fost daţi afară de la Albota în această iarnă din cauză că au fost suspectaţi de noncombat în ultimul meci pierdut cu FC Caracal (1-3)

"Sînt convins că din fotbal nu se pot scoate bani, cel puţin aşa se vaită proprietarii noştri" (Dani Coman, portar Rapid)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.