Campionate

Decizii strîmbe: arbitrii au defavorizat-o pe Barcelona, dar au ajutat Realul

:rel:d:bm:GF2E81F1R6K01

Articol de Constantin Popescu  —  Monday, 16 January 2012

Cel mai comentat episod al meciului dintre FC Barcelona şi Betis Sevilla (4-2) s-a petrecut cînd scorul era 2-2. La o pătrundere în careu, lateral stînga, Andres Iniesta a trecut mingea de Jefferson Montero, dar fundaşul oaspeţilor l-a împiedicat. Infracţiunea a fost cît se poate de clară, recunoscută pînă şi de ziarele din Madrid. ”Centralul” Iglesias Villanueva nu a acordat însă penalty. Ba, spre uimirea tuturor, i-a arătat cartonaşul galben mijlocaşului ”blaugrana”, pentru simulare.

”Nu înţeleg de ce arbitrul a decis astfel. A fost un fault cît se poate de clar”, a zis Iniesta. FC Barcelona a anunţat că va face apel ca avertismentul jucătorului său să fie şters, deoarece ”imaginile video probează că nu a făcut nimic incorect”.

Defavorizarea Barcelonei s-a produs la doar o zi după ce marea rivală Real, lider cu 5 puncte avans, fusese ajutată la Mallorca (2-1). La 1-0 pentru gazde, Casadesus a fost lansat pornind sprintul din propria jumătate şi a înscris în poarta madrilenilor, dar arbitrul a anulat injust reuşita pentru ofsaid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.