Eveniment

Jandarmeria: "Printre oamenii duşi la secţie aseară erau şi din galeria Petrolului"

+47 Foto
Imagini incredibile de la incidente din Capitală. FOTO Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2012

Jandarmeria Română a organizat o nouă conferinţă de presă în care a prezentat bilanţul victimelor, pagubelor şi arestaţilor după incidentele de aseară, din Bucureşti

"Proteste au avut loc în 41 de localităţi, dar numai în Bucureşti acestea au fost violente. Colegii noştri care au fost răniţi aseară sînt încă internaţi în spital. Este timpul să stopăm protestele care degenerează în lupte de stradă.

În urma manifestatiilor de aseară, au fost conduse la secţie 247 de persoane. La 36 dintre acestea li s-a întocmit dosar penal pentru ultraj, distrugeri şi port de arme albe în zone publice. E posibil să fi fost şi cazuri izolate în care jandarmii au făcut exces de zel", a declarat colonelul Aurel Moise, şeful Direcţiei Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Jandarmeriei Române, care a vorbit şi despre fanii echipelor de fotbal prezenţi aseară pe străzi.

"Au fost duşi la secţie 7-8 persoane care fac parte din galeria Petrolului. La nivelul echipelor din Bucureşti, sînt aproximativ 20 pe care i-am identificat ca avînd antecedente pe stadioane sau în jurul lor. De aceea susţinem că fac parte din rîndul galeriilor"

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU INCIDENTELE DE ASEARĂ, IMAGINI SURPRINSE DE FOTOREPORTERUL GAZETEI, RAED KRISHAN!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.