Liga 1

Oţelul s-a pus pe transferuri » După Didi, şi Stromajer vine la Galaţi

Jaka Stromajer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2012

UPDATE

// Oţelul nu renunţă la atacantul Jaka Stomajer. Cei din conducerea gălăţenilor au negociat în ultimele săptămîni cu şefii Pandurilor pentru transferul slovenului şi au ajuns la un acord cu gorjenii. Discuţiile cu fotbalistul sînt aproape finalizate, mai ales că fotbalistul refuză să se mai întoarcă la Tîrgu-Jiu din cauza unor probleme familiale.

Campioana se întăreşte » Oţelul l-a transferat pe Didi



Aflaţi în conflict cu conducerea Pandurilor, jucătorii Stojan Vranjes şi Jaka Stromajer pot evolua şi în retur în Liga 1. De serviciile lor s-au arătat interesate atît liderul Dinamo, cît şi Astra Ploieşti.


Mijlocaşul bosniac Stojan Vranjes a impresionat în startul sezonului, atunci cînd a fost la un pas de a ajunge la Steaua. Evoluţiile ulterioare, dar mai ales indisciplina de care a dat dovadă, au făcut ca jucătorul să fie trimis la echipa secundă de antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş. Vranjes l-a lăsat mască pe Grigoraş atunci cînd a refuzat să intre pe teren la anumite meciuri.

În privinţa atacantului sloven Jaka Stromajer, lucrurile sînt la fel de clare. Însuşi tehnicianul Pandurilor spunînd că fotbalistul nu mai poate continua la Tîrgu-Jiu.

5 goluri în 14 meciuri are Vranjes în acest sezon, în timp ce Stromajer a înscris de 3 ori în 13 jocuri

6 noutăţi
are Dinamo deja în lot (Florin Bratu, Sorin Strătilă, Alex Curtean, Sorin Ispir, Nicolae Zuluf, Hristu Chiacu), în timp ce Astra nu a reuşit nici o achiziţie pînă acum VEZI AICI CARE SÎNT MUTĂRILE DIN ACEASTĂ IARNĂ ÎN LIGA 1!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.