Campionate

Rivalitate dusă la extrem în Grecia! O bombă a explodat lîngă fan-clubul lui Panathinaikos

În Grecia, rivalitatea se manifestă şi în afara stadioanelor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2012

O deflagraţie puternică s-a produs în noaptea de duminică spre luni în Peristeri, o suburbie din vestul Atenei, în imediata apropiere a fan-clubului celor de la Panathinaikos. Autorităţile au afirmat că este vorba despre o bombă

Poliţia a început demersurile pentru stabilirea vinovaţilor, însă, cel mai probabil, cei responsabili pentru incident sunt fanii marii rivale Olympiakos Pireu. Explozia a devastat geamurile fan-clubului, dar a distrus şi vitrinele altor două magazine situate în apropiere.

Conform portalului sport.bigmir.net, acesta este cel de-al treilea incident în care sunt implicate cele două galerii rivale în ultimele săptămîni. Fanii lui Olympiakos au început micul război, după ce i-au bătut pe cei prezenţi în preajma magazinului oficial al celor de la Panathinaikos, pentru ca suporterii alb-verzilor să riposteze în acelaşi mod.

Într-un meci disputat ieri, Panathinaikos a bătut greu, scor 0-1 (Cleyton 85) în meciul de la Giannina. Echipa se află la patru puncte în spatele liderului Olympiakos, însă a disputat două meciuri mai puţin.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.