Liga 1

FOTO Wesley s-a reacomodat cu frigul la primul antrenament cu FC Vaslui

+18 Foto
Imagini de la reunirea vasluienilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 16 ianuarie 2012

"Galben-verzii" au revenit la antrenamente în această seară după ce au efectuat vizita medicală de dimineaţă.

Fotbaliştii au efectuat prima şedinţă de pregătire din acest an sub comanda secunzilor Dorin Zotincă şi Ciprian Danciu, în absenţa antrenorului Viorel Hizo, care a avut de rezolvat cîteva probleme în Bucureşti.

La reunirea echipei au venit doi dintre jucătorii care au lipsit în tur din cauza unor accidentări, căpitanul Gabriel Cînu şi fundaşul stînga Richard Ananng. Cei doi vor continua recuperarea, iar Hizo speră se se poată baza pe ambii la reluarea campionatului. În lot au apărut mijlocaşul Nicolae Stanciu şi Marius Constantin, care în tur nu au putut fi legitimaţi din cauza interdicţiei Vasluiului de a face transferuri.

Au absentat atacantul Yero Bello şi fundaşul Gladstone Pereira, ambii învoiţi, în timp ce mijlocaşul Willian Gerlem a lipsit nemotiovat.

Moldovenii se vor pregăti la Vaslui pînă pe joi, vineri fiind programată plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov, unde se vor antrena pentru o săptămînă. Al doilea stagiu de pregătire este programat în Antalya în perioada 1-16 februarie, unde se vor disputa mai multe amicale.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Cerniuaskas, Puia, M. Luca
Fundaşi: Milanov, Papp, Farkas, Cînu, M. Constantin, Ananng, Hugo Luz, P. Jovanovici, I. Balaur, Peteleu (Bistriţa)
Mijlocaş: Milisavljevici, Pavlovici, N. Stanciu, L. Sînmărtean, Adailton, Wesley, Ad. Gheorghiu, Buhăescu, R. Costin, Zmeu
Atacanţi: Temwanjera, I. Neagu

VEZI MAI JOS IMAGINI DE LA REUNIREA VASLUIULUI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.