Liga 1

Matei şcolit de veterani » Dinamo încearcă să îl responsabilizeze

Cosmin Matei a semnat pe 5 ani cu Dinamo, însă i s-a atras atenția că la prima greșeală poate fi eliminat din lot

Articol de Mădălin Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Capriciosul mijlocaş stă la antrenamente în preajma grupului format din ”clasicii lui Dinamo”, Dănciulescu, Niculae, Munteanu, şefii dorind să-l responsabilizeze pe ex-stelist.

Cosmin Matei, 20 de ani, a reprezentat, cel puţin pînă în prezent, surpriza perioadei de mercato în Ştefan cel Mare. Dinamoviştii vor să-l disciplineze pe fotbalistul talentat, dar capricios, la care Steaua a renunţat şi din cauza comportamentului său. De aceea, atît la antrenamente, cît şi la masă, mijlocaşul a fost pus în zona veteranilor "cîinilor", Dănciulescu, Marius Niculae şi Cătălin Munteanu. De ce? Oficialii dinamovişti au explicat: "Va învăţa şi el de la cei trei cum trebuie să fie un sportiv. În plus, se va cuminţi, ni s-a spus că are gura mare, de aceea a pătimit la Steaua".

Pînă acum, Matei s-a făcut remarcat doar la antrenamente şi pe teren, la miuţe, evidenţiindu-se cu intrări decise, fără frică, la minge. "Are vînă la pregătiri şi n-a scos nici un cuvînt prin care să-şi atragă antipatii. Trebuie să realizeze că, oricît de talentat ar fi, la Dinamo n-o să reziste dacă mişcă-n front şi are gura mare", au spus coechipierii.

212 minute a jucat Matei în toamnă la Astra, marcînd o dată în 6 partide

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.