Campionate

Cel mai frumos compliment primit vreodată de Raul

Articol de Constantin Popescu  —  marţi, 17 ianuarie 2012

Raul este considerat un model nu doar în fotbal pentru ceea ce a făcut şi face pe teren, pentru viaţa de familie exemplară.


A fost simbolul Realului, acum este lider la Schalke, dar mereu a rămas acelaşi tip: modest, simplu, solidar, responsabil, implicat, lipsit de trufie. Şi, deşi timpul a curs şi se îndreaptă spre 35 de ani, continuă să înscrie multe goluri, destule prin execuţii doar de el ştiute.

În 18 ani de carieră, Raul a adunat foarte multe laude. Însă, parcă nici una nu se compară cu ceea ce a zis Mario Basler. Fost star la Bayern şi în ”naţionala” Germaniei, acesta i-a făcut atacantului spaniol un compliment pe cît de neaşteptat, pe atît de frumos: ”Prefer să îl văd pe Raul jucînd decît să mă uit la Heidi Klum goală”. Heidi Klum e un supermodel german.

Basler a făcut afirmaţia într-un articol scris de el în ”Bild”. Un fan german a comentat: ”Mulţi ne-am gîndit că, lăsînd Realul, Raul vine la Schalke pentru un final de carieră liniştit. Din fericire, ne-am înşelat. Golurile, atitudinea, ataşamentul, relaţiile cu colegii şi fanii au arătat un om deosebit. Ne-a furat inima tuturor. Mulţumim Real că ni l-ai dăruit”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.