Campionate

Real Madrid nu se poate baza pe 3 jucători de bază în El Clasico » Mourinho, în cumpănă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 17 ianuarie 2012

Real Madrid nu se poate baza pe trei jucători importanţi înaintea derby-ului cu Barcelona de mîine seară, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei.

Germanul Sami Khedira, accidentat la gleznă, nu va juca în meciul cu FC Barcelona, în timp ce Angel Di Maria este incert pentru întîlnirea de miercuri, de pe "Santiago Bernabeu", a anunţat antrenorul Real Madrid, Jose Mourinho, citat de AFP.

Argentinianul Angel Di Maria, care revenise după o ruptură la coapsa dreaptă survenită la finalul anului 2011, este incert, după ce a fost victima unei contracturi, luni, la antrenament.

"Di Maria este convocat, dar nu este atât de bine pe cât ne dorim. Vom vedea, trebuie să aşteptăm", a declarat Mourinho, într-o conferinţă de presă.

În ceea ce-l priveşte pe germanul Sami Khedira, el a suferit o entorsă la glezna dreaptă la meciul cu Granada, scor 5-1, din campionat.

Real nu se va putea baza nici pe fundaşul Alvaro Arbeloa, suspendat din cauza cartonaşului roşu primit în optimi, cu Malaga.

Meciul Real Madrid - FC Barcelona, din prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Spaniei, se dispută, miercuri, de la ora 23.00, ora României.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.