Liga 1

Liber pentru CFR Cluj » Sergio Oliveira şi-a reziliat contractul cu Malines

Sergio Oliveira e aproape de un transfer la CFR Cluj

Articol de Valentin Şchiopu  —  miercuri, 18 ianuarie 2012

Mijlocaşul de 19 ani a părăsit gruparea din Belgia şi s-a întors la Porto pentru a stabili care va fi următorul pas în cariera sa


Sergio Oliveira (19 ani) e tot mai aproape de un transfer la CFR Cluj. Jorge Costa îl cunoaşte foarte bine pe jucătorul care a ieşit vicecampion cu Portugalia la Mondialul Under 20 desfăşurat anul trecut în Columbia. Belgienii de la Malines, acolo unde Sergio era împrumutat pînă în vară, au anunţat pe siteul oficial că mijlocaşul va reveni la Porto.

"E păcat că a plecat, dar nu puteam ţine un jucător aici împotriva voinţei lui. Băiatul a avut probleme în a se adapta la viaţa de aici", a explicat directorul sportiv al celor de la Malines, Fi Vanhoof.

Oliveira e dorit şi de Penafiel, gruparea din liga a doua portugheză, dar CFR are prioritate datorită protocolului semnat cu Porto după transferul lui Alvaro Pereira la gruparea dragonilor. Clujenii au mai luat doi jucători de la Porto, pe Beto, sub formă de împrumut, şi pe Rui Pedro, transfer definitiv. Cel mai probabil, Oliveira va fi împrumutat pînă în vară la Cluj, cu opţiune de cumpărare.

30 de milioane de euro e clauza de reziliere a contractului lui Oliveira cu Porto

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.