Liga 1

Dinamo îl poate pierde pe Nicolae Stanciu! Mijlocaşul s-a întors la Vaslui

Nicolae Stanciu e motiv de dispută între Vaslui şi Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 18 ianuarie 2012

De azi, mijlocaşul Nicolae Stanciu a revenit la Vaslui. În această dimineaţă, fotbalistul de 18 ani a efectuat vizita medicală la Iaşi, apoi s-a alăturat lotului lui Viorel Hizo.

Tînărul internaţional a fost obiect de dispută între Dinamo şi Vaslui, "cîinii" intrînd pe fir în noiembrie, cînd au aflat că moldovenii nu îl puteau legitima pe fotbalist din cauza interdicţiei de a face transferuri!

Atunci, Stanciu şi-a depus memoriu la Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF, dar membrii Comisiei au decis că acest caz nu este de competenţa lor şi au trimis dosarul la FRF! Acum, după aproape două luni, Federaţia a înmînat din nou cazul celor de la LPF, urmînd să fie judecat săptămînile viitoare!

Pînă cînd se va decide dacă Nicuşor Stanciu va fi sau nu declarat liber de contract, fotbalistul va intra în programul de pregătire al Vasluiului. Dacă se va elibera de moldoveni, acesta va semna cu Dinamo pe cinci sezoane.

3 luni au trecut de la ultimul meci oficial jucate de Nicolae Stanciu, pe 11 octombrie mijlocaşul de 18 ani a fost titular în meciul de tineret dintre România şi Franţa (0-2)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.