Liga 2

Ştafetă între foşti rapidişti » Andone a preluat AS Voluntari de la Niţă

Bogdan Andone, 37 de ani, este jucătorul pentru care George Copos a plătit Sportului 300.000 de dolari în 1996, o sumă foarte mare la acea vreme pentru fotbalul nostru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 18 ianuarie 2012

Fostul jucător al Rapidului, Sportului şi Oţelului, Bogdan Andone, este antrenorul principal cu care AS Voluntari, din liga a III-a, Seria a 2-a, vrea să promoveze în 2013.

Primăria din Voluntari are gînduri mari cu echipa de fotbal, motiv pentru care este dispusă să investească sume importante pentru promovarea la finalul campionatului viitor. Acum, la jumătatea sezonului, echipa este pe locul 8 din 15 formaţii, cu 20 de puncte, 16 mai puţine decît liderul Unirea Slobozia.

"Sînt condiţii foarte bune, sper să facem un grup puternic, să formăm o echipă care în sezonul viitor să promoveze", a afirmat Bogdan Andone, cel care a lucrat ca antrenor secund la Farul şi la Rapid, în România, dar şi la Apollon Limassol, în Cipru.

La Voluntari, echipa are la dispoziţie şi un teren cu încălzire, iar planurile prevăd construirea unui stadion cu 12.000 de locuri în condiţiile în care localitatea are undeva peste 30.000 de oameni.

În ultima pare a turului de campionat, de echipă s-a ocupat un alt fost rapidist, Robert Niţă, făcut să renunţe la post după ce fotbaliştii au fost trimişi de conducere în vacanţă, iar el a ajuns singur la antrenament, iar la reunire s-a trezit fără jucători. "Probabil că vor să mă facă să plec", a afirmat Niţă.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.