Campionate

VIDEO Rooney îl face praf pe Pepe pentru atacul la Messi: "E un idiot!" Vezi şi alte replici acide la adresa portughezului!

+2 Foto
Zilele trecute, un singur om a protestat împotriva Guvernului, la Baia de Arieş. Aseară, pe net circula o poză trucată, care muta mesajul protestului către Pepe

Articol de Constantin Popescu  —  joi, 19 ianuarie 2012

Avansarea lui Pepe din centrul defensivei la închidere a fost una dintre noutăţile aduse de Mourinho la Real în primul El Clasico din 2012.

La schimbare, decisă pentru a bloca posesia ”blaugrana”, a contribuit şi faptul că internaţionalul portughez mai jucase de două ori pe acel post contra Barcelonei, iar madrilenii nu pierduseră. Acum n-a mai fost cazul, trupa lui Guardiola cîştigînd pe ”Bernabeu” cu 2-1 în turul ”sferturilor” Cupei Spaniei.

Vezi mai jos un rezumat al duelului de pe ”Bernabeu”.

În noul rol, în care nu s-a descurcat tocmai rău, Pepe a devenit ”protagonistul negativ al partidei”, cum l-a caracterizat ”Marca”. Cotidianul madrilen a explicat: ”Pepe a văzut cartonaşul galben în prima repriză pentru o intrare dură la Busquets, dar după pauză şi-a mărit repertoriul. A jucat teatru simulînd că Cesc l-a agresat atunci cînd barcelonezul nici nu i-a atins faţa, apoi l-a călcat intenţionat pe mînă pe Messi în momentul în care argentinianul era căzut la pămînt după o intrare a lui Callejon”.

Gestul total lipsit de fair-play a lui Pepe a stîrnit reacţii printre fotbalişti. Cel mai dur a fost Rooney, care, pe Twitter, l-a catalogat pe portughez drept idiot.

"Pepe... ce idiot!. Uneori, astfel de oameni te fac pur şi simplu să-ţi pierzi răbdarea!" - Rooney, Manchester United
După golul marcat de Abidal din pasa lui Messi, Rooney a completat: "Haha. Golul ăsta îl pune pe Pepe la locul lui"

"Pepe a cerut schimbarea pentru că trebuian să se întoarcă la spitalul de nebuni înainte să se închidă, la 12 noaptea. E un fotbalist foarte bun, dar comite nişte faulturi stupide. Nu l-aş vrea nici la Zaragoza!" - Xavi Aguado, fost fotbalist la Real Zaragoza

"Jenant ce face Pepe" - Jack Wilshere, Arsenal

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.