Campionate

VIDEO Mourinho tot ironic: ”Victoriile au mai mulţi părinţi. La eşecuri doar eu sînt responsabil”

Mourinho nu știe ce să mai facă pentru a-l învinge pe Guardiola

Articol de Constantin Popescu  —  Thursday, 19 January 2012

Jose Mourinho nu şi-a pierdut tonul sarcastic nici după ce a fost bătut din nou de Pep Guardiola. ”Victoriile au mai mulţi părinţi, iar înfrîngerile numai unul. Eu sînt responsabil de echipa mea, mai ales atunci cînd pierdem”, a declarat antrenorul Realului după 1-2 cu FC Barcelona în turul ”sferturilor” Cupei Spaniei.

Portughezul nu a omis să-i ”înţepe” direct pe fanii madrileni, care, nemulţumiţi de stilul echipei, au fluierat în cîteva rînduri: ”Îmi asum componenţa primului 11 şi aşezarea atît de surprinzătoare, chiar dacă suporterii nu pot să înţeleagă. Eu îi înţeleg mereu, dar nu îi ascult. Nici înainte de partide, nici la terminarea lor”.

Vezi mai jos un rezumat amplu al meciului Real - Barcelona 1-2!

În privinţa eşecului, Jose a indicat că ”am căutat să marcăm primii, să avem controlul şi să obţinem spaţii. Am încercat să punem adversarul în dificultate, însă nu putem reuşi cu asemenea goluri luate la faze fixe, cum a fost cînd am fost egalaţi. Din acel moment Barcelona a devenit stăpîna meciului”.

Un suporter al Realului i-a răspuns pe măsură într-un comentariu pe ”Marca”: ”Am avut mai multe pase înapoi la Casillas decît mingi în careul Barcelonei”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.