Liga 1

Superveste primită de Lucian » Medicii au liniştit familia Sînmărtean după ce au operat-o pe Maria

De obicei, Sînmărtean rata acţiunile primei reprezentative din motive medicale

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE // Lucian Sînmărtean răsuflă uşurat după vizita la doctor făcută în această dimineaţă.

Soţia mea nu are cancer la sîn. Medicii de la Institul Oncologic din Cluj ne-au spus că e vorba doar de un chist mamar apărut din cauza alăptării. Chistul i-a fost extirpat azi, iar intervenţia a durat 15 minute. Soţia e bine, azi va fi externată, dar peste noapte rămînem la Cluj şi plecăm mîine dimineaţă", a precizat pentru GSP.ro Lucian Sînmărtean.

.................................................
Internaţionalul de la FC Vaslui nu va mai face deplasarea în Antalya, soţia sa fiind diagnosticată cu cancer la sîn. Piţurcă l-a înlocuit cu Marinescu, mijlocaşul lui U Cluj.

A mai căzut un nume de pe lista selecţionerului pentru turneul de pregătire al "naţionalei" din Antalya (21 ianuarie - 2 februarie). Ieri, Lucian Sînmărtean (31 de ani) a aflat că soţia sa, Maria, a fost diagnosticată de medici cu cancer la sîn. O boală extrem de frecventă în ultimii ani în rîndul femeilor, dar care, depistată din timp, poate fi învinsă.

Aflat în cantonament cu FC Vaslui, care s-a reunit la începutul acestei săptămîni, internaţionalul român a fost învoit cîteva zile. Mijlocaşul de 31 de ani a plecat de urgenţă cu soţia la Institutul Oncologic din Cluj, pentru noi investigaţii. Lucian şi Maria se cunosc de 10 ani şi sînt căsătoriţi din 2010, cei doi avînd o fetiţă, Natalia, de un an şi 6 luni. În locul lui Sînmărtean, selecţionerul l-a chemat pe Laurenţiu Marinescu (27 de ani), de la U Cluj.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.