Liga 1

Becali apelează la suporteri: ”Fac revoluţie să revenim în Ghencea!”

Becali e pregătit să apeleze şi la suporteri pentru a reuşi să readucă Steaua în Ghencea.

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Becali anunţă că va scoate 50.000 de oameni în stradă pentru ca Ministerul Apărării să primească Steaua ”acasă”.

Roş-albaştrii vor rămîne fără stadion din martie, atunci cînd Arena Naţională se va închide pentru reparaţiile necesare înaintea finalei Europa League, ce va avea loc la Bucureşti pe 9 mai. Vestea e una proastă pentru stelişti, care se văd nevoiţi să-şi caute o nouă arenă. Conducerea s-a orientat către vechea casă, Ghencea, dar lucrurile nu sînt încă rezolvate din cauza neînţelegerilor dintre Gigi Becali şi mai mulţi generali din conducerea Ministerului.

"Stadionul a fost construit pentru echipa noastră, nu pentru Armată. Se cheltuie bani de la buget degeaba şi nu joacă nimeni acolo. Am vorbit cu liderii galeriei de la Peluza Nord şi o să facem un miting. O să ies la televiziuni şi o să fac reclamă mitingului şi o să fie 50.000 de oameni pe străzi. Cum să vină huliganii de la Peluza Sud?! Păi, ce, eu nu-i cunosc?! Îşi mai pun ei glugi pe cap?! Am «sportivii» mei care ştiu ce să le facă în cazul unor probleme!", a spus finanţatorul stelist la GSP TV.

400.000 de euro e datoria Stelei către MApN. Aceasta reprezintă chirii neplătite, plus dobînzile aferente

"Zisu e un ospătar, el e la MApN doar să pună ciorba şi să-i taie friptura ministrului!" :) (Gigi Becali, patron Steaua)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.