Tenis

Sorana Cîrstea, OUT de la Australian Open. Niculescu şi Begu, în optimile de dublu

+1 Foto
Sorana Cîrstea s-a accidentat la spate în timpul meciului cu Errani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 January 2012

UPDATE 04:47// Sorana Cîrstea a ratat calificarea în optimele de finală de pe tabloul de simplu de la Australian Open. Românca a fost învinsă de Sara Errani, cu 6-7, 6-0, 6-2. Deşi a început în forţă şi a cîştigat primul set, Sorana nu a mai putut continua jocul bun şi în următoarele acte din cauza unei accidentări suferite la spate. Românca a cerut de două ori intervenţia medicilor.

Perechea Monica Niculescu/Irina Begu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open.

După succesul obţinut la Hobart, cele două românce au continuat seria rezultatelor pozitive şi pe hard-ul de la Melbourne. În primul tur, Niculescu şi Halep au trecut fără probleme de cuplul Simona Halep/Arantxa Rus (România/Olanda), cu 6-4, 6-4. În manşa secundă, Monica şi Irina nu au mai avut o misiune atît de uşoară, în faţa lor aflîndu-se favoritele nouă, Natalie Grandin/Vladimira Uhlirova (Africa de Sud/Cehia).

Româncele au început meciul în forţă şi, după doar 34 de minute de joc, şi-au adjudecat primul set cu 6-1. Chiar dacă au condus şi în actul secund, replica valoroaselor adversare nu a întîrziat să apară, acestea impunîndu-se cu 6-4. Setul decisiv a fost destul de disputat, iar Monica şi Irina au reuşit să facă faţă cu brio presiunii şi l-au cîştigat cu 6-3.

În optimi, perechea Monica Niculescu/Irina Begu va juca împotriva favoritelor cinci, rusoaicele Nadia Petrova/Maria Kirilenko.

La masculin, cuplul Victor Hănescu/Olivier Rochus (România/Belgia) a fost învins, cu 6-4, 6-4, de Ricardo Mello/Joao Souza. Cei doi brazilieni vor fi adversarii din optimile de finală ai perechii Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia), favorită şapte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.