Liga 1

Rapid şi Vaslui fac schimb de jucători » Pavlovici in, Straton out!

Postul favorit al lui Pavlovici e mijlocaş la închidere

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Copos a bătut, în sfîrşit, palma cu Porumboiu şi l-a transferat pe mijlocaşul sîrb, cedîndu-l definitiv la Vaslui pe portarul de 22 de ani.

George Copos a reuşit ieri să se înţeleagă cu Adrian Porumboiu şi să-l aducă în Giuleşti pe Milos Pavlovici (28 de ani), mijlocaşul cerut expres de Răzvan Lucescu. Pentru a-l convinge pe fostul arbitru să-l lase pe sîrb în Giuleşti încă din această iarnă, Copos l-a cedat definitiv la Vaslui pe portarul Cătălin Straton (22 de ani)! Iniţial, şeful din Grant îl propusese pe Ezequias Tavares (31 de ani), fundaşul stînga ce se află tot în ultimele 6 luni de contract, însă moldovenii au refuzat: "Ce să facem cu el? Mai are puţin şi se lasă!".

Astfel, portarul crescut la Rapid e, începînd de ieri, fotbalistul galben-verzilor şi s-a alăturat acestora în cantonamentul din Poiana Braşov. Pavlovici a semnat aseară cu rapidiştii un contract pe trei ani şi jumătate şi va cîştiga 15.000 de euro pe lună! "Sînt bucuros, mă aflu în faţa unei noi provocări şi sper să nu-i dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine", a spus Milos pentru GSP.ro.

"M-am înţeles cu George, am făcut un schimb de jucători. Straton e al nostru, iar el l-a luat definitiv pe Pavlovici" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"Domnul Hizo m-a vrut la Vaslui, pentru dînsul am acceptat, noi am colaborat foarte bine la Rapid. În Giuleşti nu aş fi avut şanse să joc" (Cătălin Straton, portar FC Vaslui)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.