Liga 1

Ninsoarea nu i-a speriat! » Rapidiştii s-au antrenat ieri în zăpadă

Rapidiştii au încins o miuţă printre fulgi de zăpadă.

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alb-vişiniii s-au pregătit ieri dimineaţă, în zapadă, la Buftea.

Giuleştenii abia aşteaptă să ajungă în Antalya, după ce ieri dimineaţă au avut parte de o şedinţă de pregătire prin nămeţi. Chiar dacă în Bucureşti a nins abundent, Răzvan Lucescu nu şi-a menajat jucătorii şi i-a scos la antrenament pe terenul sintetic de la Buftea. După exerciţiile de încălzire, antrenorul şi-a împărţit elevii în două echipe şi i-a băgat la o miuţă prin fulgii de nea. Fotbaliştii s-au arătat încîntaţi şi nu s-au menajat deloc, tăvălindu-se prin zăpadă la aproape fiecare contact.

Alături de rapidişti, pe un teren alăturat, s-au antrenat şi componenţii echipei naţionale de tineret, sub supravegherea lui Daniel Prodan, care s-a întreţinut minute bune cu fostul selecţioner, Răzvan Lucescu.

"Nu mă aşteptam să ningă aşa, e frumos, însă nouă, fotbaliştilor, ne îngreunează antrenamentul şi nu e tocmai plăcut. Dar asta e viaţa, oricum vom pleca în Turcia şi acolo condiţiile vor fi bune" (Dan Alexa, mijlocaş Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

L-au refuzat pe Alves

După ce transferul lui Joao Alves (31 de ani) la Dinamo a picat, impresarii jucătorului de la Guimaraes l-au propus pe acesta la Rapid, ştiind că giuleştenii caută un mijlocaş. George Copos s-a opus deoarece negocierile cu Porumboiu pentru Pavlovici intraseră pe ultima sută de metri, iar portughezul a fost nevoit să se întoarcă acasă.

Inbox
- Dan Alexa, mijlocaş Rapid: "Trebuie să muncim pentru că avem obiective de atins. Eu chiar mi-aş dori să îl văd pe domnul Copos cum înoată în lac, aşa cum a promis că face dacă luăm campionatul. Asta e motivaţia noastră, vrem titlul!".
- Marcos Antonio a acuzat probleme musculare şi a plecat de urgenţă în Portugalia pentru investigaţii. Căpitanul e aşteptat luni la Bucureşti pentru a merge în Antalya cu echipa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.