Liga 1

Fără căpitan în Antalya! » Bourceanu se va antrena cu naţionala

În sezonul de toamnă, Bourceanu a jucat în 26 de partide pentru Steaua

Articol de Bogdan Stamatoiu  —  duminică, 22 ianuarie 2012

Întrucît e suspendat pentru turul cu Twente, Bourceanu va fi lăsat la "naţională" pînă la finalul stagiului ”tricolorilor”, de pe 2 februarie.

Ilie Stan nu va avea la dispoziţie pentru primele patru zile ale stagiului de pregătire din Antalya, care va începe marţi, şapte jucători. Tătăruşanu, Chiricheş, Gardoş, Chipciu, Bourceanu şi Tănase sînt la "naţionala" lui Piţurcă, în timp ce Ionuţ Năstăsie e la "tineretul" lui Săndoi.

Înaintea acţiunii primei reprezentative, steliştii s-au înţeles cu cei din staff-ul "tricolorilor" ca Gardoş şi compania să revină sub comanda lui Stan după primul amical al României, cu Turkmenistan, de pe 27 ianuarie. Un stelist însă ar putea continua sub bagheta lui Piţurcă. E vorba chiar despre căpitanul Alexandru Bourceanu. Acesta n-are drept de joc pentru turul cu Twente, de pe 16 februarie, de aceea Stan e dispus să-l lase la lot şi pentru cel de-al doilea test al "naţionalei", cu Legia Varşovia, de pe 2 februarie.

Prinde doar un meci
Cum Bourceanu (26 de ani) îşi va relua antrenamentele la echipa de club abia pe 3 februarie, el va prinde numai o partidă de pregătire a Stelei din Antalya. Pe cea de pe 5 februarie, cu Kubanul lui Dan Petrescu. "Militarii" mai au programat un test şi pe 8 februarie, cu Debrecen, dar în acel joc e de aşteptat ca Stan să mizeze pe jucătorii pe care îi va trimite în teren şi cu Twente, pe 16 februarie.

Ce amicale ale Stelei ratează Bourceanu
Steaua - Levski Sofia (29 ianuarie)
Steaua - Legia Varşovia (31 ianuarie)
Steaua - Mlada Boleslav (2 februarie)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.