Liga 1

Promisiunea lui Pavlovici: "Gata! Nu mai trece nimeni!"

Pavlovici nu va pleca cu echipa în Turcia azi pentru că trebuie să facă vizita medicală. Va ajunge în Antalya miercuri

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Milos Pavlovici (28 de ani) e bucuros că a ajuns în Giuleşti şi spune că Rapidul are acum cei mai puternici închizători din Liga 1.

- Milos, în sfîrşit ai ajuns la Rapid, eşti bucuros?
- Da, mi-am dorit mult să joc la o echipă de tradiţie, din Bucureşti, şi iată că după doar doi ani şi jumătate am reuşit. E un pas nou în cariera şi în viaţa mea, schimb clubul, casa, oraşul! Abia aştept!

- Ţi-a fost teamă că vei rămîne la Vaslui pînă în vară?
- Nu a fost vorba de frică, însă pentru un fotbalist nu e bine să stea 6 luni să se pregătească alături de echipa a doua a unui club, adică antrenorul să nu mai mizeze pe el. Sînt fericit că n-am trecut prin aşa ceva şi sper să confirm cît mai repede în Giuleşti.

- Ce zici de concurenţa cu Alexa? Se spune că acum Rapidul are cei mai duri închizători din Liga 1.
- (rîde) Dacă ne uităm la numărul de cartonaşe galbene, aşa e. Gata, cu mine şi cu Alexa acolo nu mai trece nimeni! La miuţele de la antrenamente va trebui să jucăm cîte unul în fiecare echipă, ca să echilibrăm balanţa cumva. Glumesc!

- Ai prieteni printre jucătorii giuleşteni?
- Mă cunosc cu toţi fotbaliştii, e normal, doar am jucat de cîteva ori împotriva lor. Cel mai bine mă ştiu cu Teixeira, am evoluat împreună în Portugalia, la Academica.

Împreună au 16 galbene şi două roşii
Răzvan Lucescu l-a adus pe Pavlovici pentru a avea o variantă de înlocuire atunci cînd Alexa va fi suspendat. În prezent, "Chirurgul" are 8 galbene şi un "roşu'", iar de acum încolo fiecare avertisment pe care-l va vedea va duce la o suspendare de o etapă. Sîrbul se află însă în aceeaşi situaţie ca şi Alexa şi, probabil, Răzvan va fi nevoit să-i folosească pe rînd, cîte un meci fiecare. Sîrbul nu are drept de joc în primele două etape din acest an, ambele acasă, cu U Cluj şi cu Petrolul, fiind suspendat.

"Sînt fericit că am progresat şi am ajuns la o echipă mai puternică decît Vasluiul. M-am simţit bine acolo, am amintiri frumoase, dar aveam nevoie de o nouă provocare în cariera mea" (Milos Pavlovici, mijlocaş Rapid)

"Orice fotbalist din Liga 1 şi-ar dori să joace la Rapid. Eram invidios cînd evoluam cu Vasluiul în Giuleşti şi vedeam ce suporteri frumoşi au rapidişti. Chiar şi cînd echipa era condusă, îşi încurajau favoriţii" (Milos Pavlovici, mijlocaş Rapid)

15.000 de euro pe lună va cîştiga Pavlovici la Rapid. Contractul său expiră la 1 iunie 2015

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.